fredag 23. mai 2014

Tanker en maikveld.,..

Så sitter jeg her da, nydusjet med vått hår og hører på regnet utenfor. Jeg nyter litt melon mens jeg tar en pust i bakken. Dagens treningsøkt er nettopp gjennomført, selv om den satt litt langt inne i dag... Jeg liker egentlig best å trene tidlig på dagen, men det er ikke alltid man kan velge fritt hvilken rekkefølge man vil gjøre ting i. 
For før på dagen er det så mye annet jeg .. 

Men hus, barn og nå ganske mye jobb, er dagene som regel fulle til langt utpå kvelden. Jeg er nemlig så heldig å få ha arbeidspraksis i en barnehage for tiden, for å se om det er noe for meg. Der er det full fart hele dagen, og jeg stortrives med de herlige ungene og de trivelige voksne! Jeg jobber fulle dager der, tar bussen ned på morgenen, og evt hjem på ettermiddagen. Så er det middag, og kvalitetstid med Jenny-gullet før hun skal legge seg. Da er det masse kos, leking og Fantorangen, før vi kler på pysj, ordner kveldsmat og hun etterhvert sovner. 
   Da er det jeg endelig får gjort litt av det jeg skal/bør/må. Slikt som oppvask, klesvask og trening. 
Det er mye å gjøre for oss alle, det er jo nå den travleste tiden for bonden begynner også. Han er i full gang med gjødsling og planlegging av slott, beite og alt som hører med. Og midt oppe i alt har vi nå funnet ut at vi vil beise huset vårt! Det viser seg at det er 14 (!) år siden sist det ble gjort, så det er vel sannelig på tide og. Maling er handlet inn, og huset er nå i dag ferdig vasket. Så da gjenstår bare skraping, soppmiddel og så, endelig, maling! -ÅÅh, det kommer til å bli sååå fint!! Til nå har huset vårt vært gul-hvitt med grønt rundt vinduer og dører. -Det blir det ikke lenger, vi bytter ut fargene og gjør det enda mer til vårt hus. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å se resultatet! 

Nå har du fått et lite innblikk i hverdagen min slik det er nå. Det blir desverre ikke så mye tid til hobbyer som håndarbeide og blogg, men det kommer seg vel etterhvert. Jeg har funnet frem igjen strikkinga nå, den har faktisk ligget urørt siden påske.... 

Håper du og har en fin vår, det unner jeg deg :)

Nå blir det senga her.. 
Den gulvvasken jeg hadde i tankene får bli i morgen, etter jobb.. For i morgen skal jeg nemlig på den "ordentlige" jobben min... Og da håper jeg været holder seg sånn noenlunde, så jeg kan sykle hjem. Transport og trening på en gang!


-Det er herlig det! 

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar