tirsdag 29. april 2014

Vår, tra-la-la vår...

Nå er det virkelig våren som er kommet, det er i hvertfall sikkert. Vi har jo hatt en periode med helt herlig vær, så da tåler vi vel en litt kjøligere periode og. Det er vel litt for tidlig for sommer enda, det blir ikke så bra om ting spirer nå, og så fryser om et par uker eller noe (sa bondekjerringa)... -Slik er det faktisk her i Trysil, det er ikke trygt for frostnetter før etter st.Hans. 
   -Men det kribler i kroppen, humøret er stigende og dagene er lysere og lettere. Snøen er så og si borte, sykkelen er kommet frem igjen, og vi er mye ute om dagen. Jeg står ovenfor en ekstra travel periode nå, skal jobbe fullt frem til sommerferien, pluss at vi jo har hus og fjøs (med alt det innebærer), og Jenny-mor som ikke starter i barnehage før til høsten. -Og så er jeg skikkelig i farta med trening om dagen, noe som føles herlig, selv om det jo også tar litt tid i en hektisk hverdag. -Men det prioriteres over det meste, etter jobb og Jenny, men før husarbeid (derav bildet over her ;)) og desverre bloggingen også. Jeg har blant annet fått skikkelig dilla på sykling, zumba på mandager og styrketrening med ball. 
   Det er så godt å ha energi til trening og daglige gjøremål, selv om tiden ikke alltid strekker til likevel. Etter sjokkbeskjeden jeg fikk i desember har livet mitt tatt en helt annen retning. Kostholdet er totalt endret, jeg har startet å trene, har gått ned litt i vekt, orker mye mer og humøret er også bedre. Så på ett vis er det jo positivt og, jeg ble veldig motivert til å ta skikkelig tak i ting, og det har fungert. Nå må jeg bare jobbe videre, og ikke dette av lasset som så mange ganger tidligere. -Det er jo så herlig å ha en kropp som fungerer, og energi i massevis! I dag har vi vært på kontroll på sjukehuset i Elverum med Jenny, og både fysioterapeut og lege var strålende fornøyde med utviklingen hennes. -Det er en god bekreftelse å få :)  Vi var også oppom nyfødtintensiven, der vi "bodde" for ett år siden og hilste på de hyggelige damene der. Det er også like stas hver gang, både for dem og oss. Og så fikk vi shoppa litt når vi først var "i by`n", det ble litt for både liten og stor med hjem. 


Nå må jeg nok ordne niste og div til i morgen, men håper å blogge igjen om ikke så altfor lenge. 

-Ha det fint så lenge :) 

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar