torsdag 20. mars 2014

Mariusdress

Tiden flyr! Det er vår, sola skinner (mye) og vesle gullet vårt vokser og utvikler seg hele tiden. Krabbinga går stadig fortere, og hun prøver å reise seg opp over alt. Først var det opp på knærne, da ble det skummelt og hun måtte reddes. Nå har hun begynt å komme seg opp på føttene, og da må vi passe ekstra på. Sokker med gummi-knupper under er et must nå fremmover ;) 


Stor jente, er ikke mye som går henne hus forbi ;)

Bildet over er fra søndagen, i bilen på veg til bursdag. Vi satt og skravlet og sang i baksetet, suttet litt på tommelen, men holdt oss våkne med humøret på topp <3.


Jenny i ny Marius-dress

Over til overskrifta; marius-dressen jeg har strikket er nå helt ferdig. -Og det i grevens tid ser det ut til. Den er i str 1 år, men den passer jo bra nå. Det er litt å gå på i lengden, men ikke så mye som jeg trudde...
   Dressen er strikket i Smart, på pinne nr 3,5. Fant mønsteret og kjøpte garn på "Til Glede" (som nå dessverre ikke er mere) da jeg fant ut jeg var gravid. Begynte såvidt på den da vi var på sjukehuset i Elverum for snart ett år siden, men det var så kjedelig med så mye ensfarget rettstrikk, så den ble bortlagt og nedprioritert. Tok den opp igjen først på vinteren, og har gjort den ferdig nå i våres. Til den hele dressen / jumpsuiten / kjeledressen / onepiecen (kjært barn har mange navn...)har jeg også strikket lue, votter og sokker. -Fullt antrekk altså. 

Selv om dette relativt store prosjektet nå er ferdig er strikkekurven min likevel fylt til randen om dagen. Der fins et nytt (genser-)prosjekt til Jenny, ei såvidt påbegynt lue, og min del av et samarbeidsprosjekt vi har i syklubben til påskebasaren. -Så det er alltids noe å henge fingrene i hvis en skulle kjede seg litt ;) 


Strikkeklem fra Ingrid


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar