torsdag 17. september 2015

Paleo!


Jeg har gjort det igjen!
 Jeg har meldt meg på en ny utfordring... ;) 
-Dette blir spennende!

@-->---

På lavkarbo-siden jeg er ofte innom på fb så jeg nemlig noe som fanget min interesse for ett par dager siden. Paleoutfordring er igrunnen akkurat det jeg trenger nå, tror jeg ;) Jeg lever jo lavkarbo som best jeg kan, men trenger litt ekstra motivasjon og inspirasjon nå. Det er høst, kaldt og vått, og jeg sliter litt med motivasjonen om dagen. Har begynt å trene fast, og det er kjempegøy!!! -Men så var det maten da.. Det går greit, men har sug innimellom, og syns det er litt kjedelig til tider.. -Helt klart min egen feil, så da er det vel opp til meg å gjøre noe med det og da. -Å ta ansvar for egen helse er noe av det viktigste en kan gjøre,mener jeg. 


paleo.comJeg vet jo at jeg ikke tåler melkeprodukter så godt, men ellers stortrives jeg på lavkarbo.-Derfor velger jeg nå å leve PALEO i en måned for å se hvordan det påvirker meg, det blir virkelig spennende! Det vil si at jeg også utelukker meieriprodukter fra kostholdet,pluss korn, belgvekster, raffinert sukker, raffinerte oljer, raffinerte råvarer/halvfabrikata , alkohol, brus/lettbrus. 

Utfordringen går fra 20.september til .20oktober, og har egen fb-side. 

For å finne ut hva dette egentlig går ut på har jeg googket litt, og funnet meg noen blogger å følge. PALEOLIV leste jeg faktisk av og til fra før, mens PALEOMAT var ny for meg, det samme med ALLDENRAREMATEN -Masse oppskrifter og tips ;) 

Mine utfordringer blir nok å kutte ned/helst ut tyggis, funsaft og atkinsbarer. -Og å holde meg til planen såpass lenge. Det er en del dager i en måned ;) Skal lage meg avkrysningssjema for å holde fokus og motivasjon oppe. 

-Dette blir bra!! 

Tvi tvi ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar