mandag 24. desember 2012

God jul til deg

Så har det ikke blitt så mye blogging i høst som jeg hadde tenkt meg... Skal jeg få til innlegg jeg blir fornøyd med må jeg ha tid og inspirasjon nok, og det er jo ikke alltid at man har. Men det kommer vel bedre tider tenker jeg ;) 

-Men først skal vi alle sammen feire jul, og kanskje nyttår og.  De av oss som er heldige og har våre nære og kjære rundt oss, mat å sette på bordet, klær på kroppen og tak over hodet er privilegerte. For det fins nemlig folk som ikke har alle, eller kanskje ikke noen av disse tingene, sjøl om vi er i 2012. Selv har jeg ikke har gjort så mye for å endre litt på dette, som de som driver veldedighet, eller inviterer andre hjem til seg som av en eller annen grunn ikke kan feire jul selv. Men jeg beundrer disse hjertevarme sjelene, som ofrer seg litt for andre, og sender de en ekstra varm tanke nå i jula. -Både de som ikke har det like godt som oss, og de som prøver å bøte litt på skaden. 



Men uansett hva vi har og ikke har, så er jula ei spesiell tid for de fleste. -Måtte den bli best mulig, hyggeligst mulig, og så hjertevarm som mulig.  For det er slettes ikke alle av oss som synes at pakkene er det viktigeste sjøl om det kanskje er disse vi stresser mest med å få i havn ;) 

Jeg vil gjerne få ønske alle 
kjente og ukjente, 
slekt og venner, 
en gledelig jul 
& et godt nyttår 


Juleklemmer 
fra Ingrid

1 kommentar:

  1. Det var fint skrevet, Ingrid!
    Og tusen takk for ei varm og fin julegave ;)

    SvarSlett