torsdag 24. oktober 2013

Fra det ene til det andre

Høsten er tilbake, siden snøen som kom selvfølgelig og helt forventet regnet bort allerede samme dag... Men den lille spiren av julestemning jeg fikk har visst satt seg i meg selv om snøen ble borte. Og selv om vi har flere prosjekter på gang i heimen (rommet til lillegull, rydding og kasting ellers, bl.a) så blir det også laget og shoppet litt julegaver stadig vekk. Kan ikke få sagt mange nok ganger hvor koselig det er :) 

I går var vi på besøk hos mamma, kjempekos! Hun / vi kokte gubb / gubbost, noe som jo tar noen timer. Da ble det masse tid til Jenny-kos, skravling og håndarbeide. Og smaking fra gubb-gryta, selvfølgelig. Det er jo halve kosen med slike dager, og viktig å smake jevnlig for å sikre resultatet ;) 

Dagen i dag har vært litt "flakkete", men vi har i allefall vært på kjempekoselig barseltreff med ditto damer og unger! Så trivelig å treffe flere med jevnsmå unger som vi har, og ungene og selvfølgelig! Da vi var på treff i sommer brydde ikke Jenny seg så mye om de andre ungene, men i dag var det veldig gøy å treffe dem igjen. Gøy å se at de små også kommuniserer og er opptatt av hverandre! Det er godt å se at de og kommer overens og blir "venner" akkurat os oss ;) 


Bildet er fra google


Nå holder Thomas på med middagen, heldige meg! Resten av dagen blir det vel Jenny-kos, strikking (ja, pinnene er fremme litt nå og da), rydding (fortsatt ikke helt ferdig med det) og kanksje en biltur. Det samme gjelder vel morgendagen vil jeg tru. Men da kan vi alle tre sove så lenge vi føler for, for vi har avløser-langhelg. 

-Herlig :) 

Ingrid-klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar