Derfor tenkte jeg å dele med dere sånn ca hvordan jeg lagde suppa:
-to små torskefileter
-to små laksefileter
-en løk i smale båter
-tre gulrøtter i små biter
-en halv brokkoli i små buketter
-1/2 l fløte
-en fiskebuljongterning
-dill
-hvitløk
-salt
- 1/2 l vann
Jeg startet med å frese løken i smør til den var blank. Så hadde jeg oppi gulrot og ca 1/3 l vann og 2/3 l fløte, pluss buljongterningen, hvitløkskrydder og dill. Lot dette koke i ca 15 minutter, før jeg hadde i brokkoli og lot det koke i ytterligere fem minutter før jeg smakte til med salt og hadde oppi fisken. Den fikk stå og trekke i fem minutter, og voila!
Smakte kjempegodt med litt mer dill på toppen, og litt ost som fikk smelte nedi suppa....
Kokkeklem fra Ingrid
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar