torsdag 20. september 2012

Min aller første krans

I dag har jeg prøvd noe jeg aldri har gjort før, nemlig å binde en krans av kvister. Jeg ble så inspirert av og lese på bloggene Moseplassen og atelierkari, blant annet. Dette blir litt annerledes enn å binde en blomsterkrans til St.Hans, men mye artigere, og med veldig mange flere muligheter da. Litt detaljer fra kransen min :) Det gikk med mere materialer enn jeg trodde, derfor ble det litt blanding av flere ting på den. Men det fins masse mere godsaker å finne ute, så jeg skal nok plukke mer. -Masse mer! 


Syns tyttebærlyngen er fin, både med og uten bær på. Er litt spent på hvor lenge den vil holde seg fin, kanhende den bør henge ute i stedet for inne...? Det er også masse fine strå ute nå, og frøstendere, kongler (både spist på og hele), lav, mose, kvister og mye mer. 
Her er kransen min slik den ble til slutt. Litt blanding av flere materialer, strå, tyttebærlyng (med litt bær i), frøstendere av rødkløver og ei sløyfe fikk den også. Jeg synes det er veldig fint at litt av kvistene i selve kransen også er synlig. Her har jeg brukt mest bjørk, men lagt inn et par kvister av rogn også, for å få litt spill i fargene (rognekvistene er litt lysere enn bjorkekvistene). 


Jeg skal nok leke mer med kvister ganske snart, har igjen litt stæsj her. -Og det er ikke vanskelig å finne mere ;) 


Høstlig hilsen
fra Ingrid

3 kommentarer:

 1. Så fint, å så tøft! :) Kjempe flink er du! :)

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Så fin kransen din ble!..og så hyggelig at du fant meg:)
  Det er så gøy å plukke materiale i naturen og skape noe...det blir en del av det hos meg også fremover:))
  Legger meg til som følger..så kanskje vi kan bli inspirert av hverandre:))

  SvarSlett