søndag 15. desember 2013

Skippertak...

Noen ganger hoper det seg litt opp... Som med oppvask, regninger eller strikkeprosjeker som trenger å feste ender. Ellers er de helt ferdige. Det er bare dette lille som gjenstår. Man kan jo ikke ta plaggene i bruk før endene er festet. Ikke kan man pakke de inn som julegaver heller, med løse tråder hengende...
Derfor må man av og til ta ett skippertak, å feste alle disse løse endene. Så nå er det gjort,  og endelig kan jeg starte på neste prosjekt med god samvittighet.

For noen få hjemmelagde julegaver mangler ennå. Lista blir stafig kortere, mens flere og flere gaver er kjøpt, srikket, sydd, montert, pakket inn, sendt med posten ellet levert på annet vis.
   I dag har symaskina fått kjørt seg litt igjen, og i motgen blir det enda mer. Kjempekoselig er det, å ha selskap mens man holder på med hemmeligheter ♥.


☆ Ingrid ☆ 

1 kommentar:

  1. Godt å høre at det er flere som har ting liggende som bare mangler siste finish. Her i huset er det ganske vanlig, og enkelte ting blir liggende helt til det er for lite for den tenkte mottakeren. Men man skal alltid ha noe man kan forbedre!

    SvarSlett