torsdag 22. mars 2012

Ønsker oss...

Her går det mye i bryllup-tanker om dagen! Thomas og jeg skal jo gifte oss i juni, og på toppen av alt skal bestevenninna mi gifte seg også. -Og det er allerede på lørdag! Glede meg kjempemasse til det :) Men dette innlegget skal jo egentlig handle om vårt bryllup da. Mest om hva vi ønsker oss, for det er greit å være ute i god tid med slikt. 


Vi har jo bodd sammen i flere år, og for oss selv i flere år før det igjen. Derfor er det mye vi faktisk allerede har skaffet oss. Men så er det også en del ting man ikke ser behovet for før man skal stifte familie, eller så koster de litt mer. -Perfekt å ønske seg i bryllupsgaver da! Og så er det jo allerede mange som spør hva vi ønsker oss også. 


Fra Hadeland Glassverk skal vi samle på glass fra Odyssè-serien:

- Champagneglass (12 stk)
Alround vinglass (12 stk)
- Vann-/ølglass (12 stk)
- Cognacglass (12 stk)
- Dessertvinglass (12 skt)
- Vindekanter/Karaffel  Dette er glass spesielt utviklet for å få frem det beste i vinen, uten at de koster en hel formue. De er enkle men elegante, og har en god tyngde i hånden. Det er noe av det viktigste synes jeg, at de er gode å holde i :) Denne serien har knuse-garanti, og er å finne blant annet på Coop kjøkken og hjem på Trysilsenteret og i Hadeland Glassverks nettbutikk


Kakefat, gjerne fra Hadeland det og, men ikke noe "must".

Kakespader kunne også vært kjekt ;) 

Vi samler på sølv-teskjeer i merket "Odel", 
ønsker kakespade/paispade i samme serie.

Vi samler også på Hardangerbestikket "Nina", 
kunne veldig gjerne hatt til fler av det også...


Vi ønsker oss også ny komfyr. Merke er ikke viktig, men at den har varmluft, og er hvitlakkert. Keramisk topp er heller ikke dumt...


Elskelingen ønsker flere kokebøker.
Han er den mest kreative på kjøkkenet av oss,
men jeg er helt enig, det hadde vært veldig fin å ha...


Food-prossesor er også en ting som står høyt i kurs, 
det samme gjør:

Digital fotoramme

Dvd-spiller med opptaksmuligheter

Gavekort på Coop Byggmix

Dessertskåler (12 stk)


@->---


Nå tror jeg faktisk denne lista er ganske så ferdig, men 100% sikker blir jeg vel aldri. Har brukt ganske lang tid på den til nå, så trur at alt av særlig betydning er med nå. 


Klem fra Ingrid 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar