torsdag 15. mars 2012

Tallerkenhyller

Tallerkenhyllene har kommet som en skikkelig farsott her i blogg-verdenen. Forståelig igrunnen, de kan jo brukes til alt hvis man bare bruker fantasien litt. Jeg kjøpte ei på brukthandelen her i Trysil for sikkert 8 - 10 år siden, og hadde plan om å male den en vakker dag. -Bare jeg hadde mitt eget hus å henge den opp i. Det har jeg jo nå, så da var det på tide å sette planen ut i livet :) 


Her ser du hyllene før maling, den til venstre kjøpte jeg på brukthandelen, den til høyre fant Thomas på loftet her da vi hadde elektrikeren på besøk :) -Forbedringspotensiale sa du? 


Bildene har jeg mistet, men den største var stygg, slitt og brun, mens den minste var ubehandlet-

Og her ser du spisekroken på kjøkkenet slik den var. Helt grei da, men ble aldri fortrolig med den hylla over bordet. Høyden på den kolliderte liksom litt med lampa... Også Kajsa-snuppa som sniker seg med på de fleste bilder jeg tar da... :) Hun er liksom alltid i nærheten bare <3 Gjorde det enkelt og brukte hvit maling som var igjen etter at vi pusset opp stua i fjord høst. Synes at jeg ikke har så lang erfaring med å male slike småting, men ble bra fornøyd jeg :) Har vel en plan om å male opp igjen taket og veggene over brystningspanelen på kjøkkenet og i gangen. Det trengs egentlig... Men det blir når det blir, for å si det sånn. Har ingen umiddelbare planer, får ta en ting av gangen ;) 


Jeg elsker å holde på med sånne små prosjekter i huset! Gjøre det mer "vårt" på en måte. Har enda hodet fullt av planer og idèer, så det går sikkert ikke lenge til neste gang :) 
~Klem fra Ingrid ~

2 kommentarer:

  1. Ble fint med litt hvitmaling på. Selv har jeg to slike hyller, ei på jenterommet og ei på kjøkkenet. Syns det er fint jeg.

    SvarSlett
  2. Ble myye bedre med hvitmaling!
    Tallerkenhyller i mitt ♥

    God helg!

    SvarSlett