onsdag 7. mars 2012

Strikkekafè

I går kveld var det strikkekafè i grenda vår. -For et supert initiativ! Det er ikke alltid så mye sosialt som skjer i små grender, så dette var virkelig kjærkomment. Tenk så koselig å treffes, folk som kjenner hverandre, men som ikke vanligvis sees så mye, med unntak av 17. mai, juletrefester og slike anledninger. Alder har ikke noe å si, det er interessen for håndarbeide som trekker. 


Jeg trur vi var 14 stykker som koste oss med håndarbeide og bevertning i kafèen på samfunnshuset. Ganske bra oppmøte synes nå jeg, og vi har allerede satt av datoen til neste strikkekafè. Planen er å treffes en gang i måneden, så de fleste sees nok igjen om noen uker. 
   Selv om det ikke er så mange strikke-innlegg her på bloggen om dagen, så strikker jeg faktisk nesten hver dag. Noen ting tar bare litt tid å strikke, særlig med litt opprekking, da tar det gjerne noen dager før jeg starter på`n igjen. Men nå går det snart mot montering, så da begynner det å nærme seg noe. Bildet over her er en liten sniktitt av det jeg strikker på om dagen. Du skal få se mer når det er ferdig :) 


~ Strikke-klem fra Ingrid ~

1 kommentar:

  1. Gleder meg tell neste sammenkomst! Veldig synd je itte kunne vær m i går, men så er det! Gleder meg veldig tell og sjå det ferdige prosjektet du driv m! :D

    SvarSlett