tirsdag 28. februar 2012

Baby-kos

I dag har jeg vært så heldig å ha tantejenta mi Hanna på besøk noen timer. Må si det var skikkelig stas, trur vi koste oss omtrent like mye begge to. Hun begynner å bli skikkelig stor jente, seks og en halv måned allerede. Hvor i alle dager blir tiden av? Synes ikke det er lenge siden hun lå i magen enda jeg. 
Etter en liten fotoshoot i sofaen fikk vi endelig til ett bilde der begge ser i kameraet, så da får det ikke være så nøye at lillegull ser litt opphengt ut og tante er litt blank i panna ;)
   Kan nesten bli litt babysjuk etter en slik dag. Veldig kos, så hvis jeg er garantert en så blid og tålmodig unge er jeg litt mindre skeptisk på å få sjøl etterhvert. Jeg kan bli litt fort skremt av å høre historier fra andre, eller å oppleve unger som ikke akkurat er like greie å ha med å gjøre som Hanna. Jeg håper og trur at det er litt som man gjør det til. Du høster det du sår, på en måte, pluss at gener spiller litt inn og. 
Jeg er altså litt mindre skeptisk til å få barn etter å ha blitt kjent med Hannagullet <3 Så tusen takk, lille venn. Kanskje får du ett søskenbarn her og en dag. Klem fra 
tante Ingrid 


1 kommentar:

  1. Så koselig!
    Sikker på at Hanna hadde en fantastisk dag hos tante... ;)
    Klem

    SvarSlett