tirsdag 21. februar 2012

Setesdal

Nå kan jeg endelig puste lettet ut og se fremover. -Slik føles det i alle fall, nå når jeg endelig er ferdig med Setesdal-kofta, ja den er tilogmed pakket inn og sendt i posten i dag. -Bye bye, håper mottakeren blir fornøyd :) Jeg begynte på den i romjula trur jeg, men det føles veeeldig lenge siden nå. Har visst holdt på med den i evigheter tror jeg. Mønsteret er hentet fra Dales "Jubileumshefte, 125 år". Her er det flere OL-gensere, pluss noen klassikere, som Fana og Setesdal. Jeg strikket i Falk, lilla og hvitt. Litt gøy å bruke noen andre enn de tradisjonelle fargene og, gjorde seg bra synes jeg :) 
   Fikk hjelp av mamma til å sy og klippe, det synes jeg er så skummelt at jeg ikke turte prøve sjøl. Skal prøve meg neste gang, kanskje... ;) Jeg har skikkelig lyst til å strikke en til meg sjøl også en dag, men kanskje som genser i stedet. Kanskje med rund felling og, trur det hadde vært fint :) Det er det som er litt farlig med strikking, mens jeg holder på en en ting, får jeg masse nye idèer til neste prosjekt.. Og det neste etter der igjen, og det neste etter der... Får vel bare hive meg over neste da ;) 

Klem fra Ingrid i solværet,
med ønske om ei fortsatt strålende uke :) 


1 kommentar:

  1. For ein nydelig lillafarge du har strikka i! Den var eit syn :) Eg hadde iallefall blitt utruleg fornøgd om eg fann ei slik ei i postkassa :P

    SvarSlett