lørdag 9. juni 2012

Hagevandring...

... hos mamsen :) 

Dagene er travle nå, men jeg må i blandt koble litt ut. Her ene dagen var jeg for eksempel med mamma i fjøset, det var helt herlig :) Snille, gode og kosete kyr er det beste som fins! Sjøl om jeg får håret fullt av sikkel og klea fulle av halvtygd gress, så er det absolutt verdt det. Kuer er ålreite dyr :) 
   Etterpå tok vi en liten hagevandring, og kameraet var med:

Bildene i dette innlegget ble desverre slettet,
har ikke lagret dem...

Det er alltid like arti å kikke i andres hager, bed og drivhus, sjøl mamma sitt som jeg har sett mange ganger før. Det er alltid noe som er forandret på, nå for eksempel er ett bed fylt igjen, og et annet laget nytt. Jeg gleder meg vilt til jeg får drivhus, og mere tid til å drive i hagen vår. Det er ren terapi :) 


Til slutt, før jeg dro hjem var vi en tur på kirkegården. Tanta mi som ligger der hadde hatt bursdag den dagen, så det er tradisjon å sette ned blomst der på bursdagen hennes. Veldig trivelig tradisjon. I år fikk hun er rosa Pelargonium fra stuevinduet hos oss. Det ble spesielt stemningsfullt som meg, for jeg tenker mye på henne om dagen, og hvor gjerne jeg hadde villet hun kunne vært med i bryllupet vårt. Det var  veldig godt å "besøke" henne en tur...~ Klem ~

1 kommentar: