mandag 18. juni 2012

-Sa brura!

Den store dagen vår kom og gikk, og kunne ikke vært mer perfekt på noe vis. Jeg er helt stum, har ikke noen ord som er store nok. Men jeg har mange som til sammen begynner å nærme seg litt:

* perfekt * stort * hjertelig * 
* koselig * høytidelig * stemningsfull * 
* morsomt * regnfylt * sjarmerende * 
* lykkelig*

- @-->--- -


Som fremtidige bønder er det viktig med standmessig transport. Og hva passer da bedre enn traktor? -Helt perfekt! Og som den patrioten jeg er, er jeg veldig fornøyd med at det ble pappas John Deere. Den vi hadde tenkt å bruke har nemlig en helt annen farge... 


Siden det ble litt mere regn enn vi hadde håpet på måtte vi ta en liten "Plan B" til fotograferinga. Vi hadde tenkt oss litt mer til fjells, men det fungerte også utmerket å ta bilder ute ved barndomshjemmet til brudgommens forlover. Det ble tatt kjempemange bilder, deriblandt både vellykkede, mindre vellykkede, og en del komiske. Noen med paraply, noen uten paraply, osv. 


Vi tok også en del bilder inne, både i kirka og i samfunnshuset, så vi har en del ulike å velge i. Og valgene er ikke enkle, for det er mange veldig fine, morsomme, koselige og spesielle bilder å velge iblandt. 


Et samliv

Et samliv går lett som 
dans på lilje,
når han får befale 
- og hun får sin vilje 

ukjent

Klem fra brura 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar