fredag 20. januar 2012

Dagen før dagen

Good morning sunshine! 


Må kanhende stå for solskinnet sjøl såpass tidlig på denne tia av året. I dag var jeg tidlig oppe, litt på grunn av Kajsa-mor som måtte ut, og litt på grunn av at jeg har mye å tenke på om dagen. Det er nemlig ikke hver dag at elsklingen blir 30 (!), så da må det en del planlegging til. Han fylte egentlig den 17. men vi feirer i morgen med brask og bram :) 
   Jeg er ett liste-menneske av dimensjoner, så du kan jo tenke deg hvor mange lister jeg har rundt omkring nå. En med gjester, en med kaker, en med det jeg må handle i dag... Siden kalaset er i morgen må jeg handle etter jobb i dag. I kveld skal jeg bake sukkerbrød, pluss ihvertfall en kakebunn til, og i morgen skal jeg montere sammen kakene, bake loff, dekke bord +++ før vi kommer så langt at maten må lages og gjestene kommer. Heldigvis får jeg hjelp med en del av kakene, ellers vet jeg ikke hvordan dette skulle gått... Får også litt kake-support fra tanta til Thomas som har jobbet på bakeri. Hun vet litt mer om hvordan det er lurt å gange opp oppskrifter slik at en får store kaker til store anledninger. Så jeg trenger heldigvis ikke prøve meg fram på det helt uten retningslinjer. Gleder meg masse til morgendagen, både kakepynting og borddekking, -og så klart til sjølve festen :) Jeg er av de som liker å samle familie, slekt og venner til hyggelig samvær, jo flere jo bedre! 


Nå gjenstår det bare en arbeidsdag og litt (en god del egentlig) handling, før jeg kan hive meg over kakebaking og alt det andre som skal gjøres :) 


Klem fra Ingrid 

2 kommentarer:

  1. Ha en fin dag i dag :) og gratulere gamlingen din så mye fra oss!

    SvarSlett
  2. Yessss! Jeg fikk til å kommentere :) Igjen, nyt dagen og kos dere med forberedelsene og selskapet <3

    SvarSlett