onsdag 4. januar 2012

Dagens treningsøkt

Mandag var det 1. nyttårsdag, og jeg laget innlegget med nyttårsforsetter. Dessverre fikk jeg ikke kommet igang med treninga med en gang...

Tirsdag (i går) var det vare-telling i butikken jeg jobber i, begynte sju, og var ikke hjemme igjen før ni på kvelden. Da ble det heller ikke noe...

I dag har jeg fri, og har endelig kommet meg i gang  med trening. Jeg har flere dvder med ymse trening, alt fra styrke og pilates til zumba. Det var zumba-gjengen jeg følte for å joine i dag, og så herlig det var å riste løs til de fengende rytmene! Nå nyter jeg en frisk smootie etter dusjen, og skal unne meg litt tid med strikking før middagen skal lages. 


Jeg har også vært mer obs på hva jeg putter i munnen de siste dagene, og smootien jeg koser meg med nå er hjemmelaget, av frisk og frossen frukt, eplejuice og litt havregryn. Siden jeg ikke tåler kumelk hender det jeg bruker havremelk i den også, i stedet for juicen, da blir det mer milkshake-aktig. 
   Til middag i dag blir det hjemmelagede fiskekaker (uten melk og mel), rårevet gulrot og poteter. -Gleder meg til en sunn og smakfull middag jeg kan spise med god samvittighet! Skal prøve å få til flest mulig slike fremover :) 


Klem fra Ingrid 

2 kommentarer:

  1. Så artig at du har kommet igang :) begynte med min trening i går jeg, og det er så godt når man har kommet igang:)

    SvarSlett
  2. Whether your prime concern is taste or variety, VaporFi is will fulfill your vaping needs.

    With vape juices that come from food-grade ingredients, their vaping flavors are amazingly smooth and consistent.

    SvarSlett