torsdag 10. november 2011

Gleder meg til jul...

I dag er det 44 dager igjen til jul. Og de kommer til å gå fort! For hvert år går førjulstida bare fortere og fortere synes jeg,  det er sikkert flere der ute enn meg som har det slik. For jeg gleder meg kjempemasse til jul, til å pynte i eget hus for første gang, til å feire juleaften i eget hus for første gang, til å ha julemiddagsselskap i eget hus for første gang.... Og lista er lang :)
   Jeg er i gang med julegavene, mest på planleggingsstadiet egentlig, men noe er også kjøpt og strikket. Jeg har helt sikkert skrevet det her før, men en god ting kan ikke skrives (eller sies) for ofte: Jeg koser meg veldig med å planlegge julegavene, hvem skal få hva, hva skal jeg lage osv... For jeg er nemlig av den litt gammeldagse typen, som liker best både og gi og å få hjemmelagede gaver. Kjøpte gaver er selvfølgelig ikke feil det heller, det er masse fine ting jeg ønsker meg også, som må kjøpes. Det er jo tanken som teller til siste slutt. Akkurat nå er jeg veldig glad for jobbe deltid, slik at jeg har mer tid til alle forberedelsene, både vask, bakst, og julegave-laging. I år har jeg også lyst til å lage pakkelappene sjøl, så vi får se hvordan det blir.
Nå er det jo faktisk snart advent allerede, og da skal jeg i alle fall henge opp julegardinene samtidig med adventsstjerna. Det er i alle fall fakta faen, og dermed basta.

Nå skal jeg løsrive meg fra skjermen her og starte på arbeidet i heimen igjen. Pauser er jo viktig, men de kan ikke bli så lange som helst heller. Da får man jo ikke gjort noe ;)

Ingrid

1 kommentar:

  1. Jeg og gleder meg innmari til jul! Og helt enig med deg; hjemmelaget er best! :-D

    SvarSlett