søndag 4. desember 2011

Lys-lykter

I går var vi i bursdag hos lillesøster, så nå kan jeg (endelig) blogge om det siste ferdige strikkeprosjektet mitt. Det er jo ikke noe morsomt å lese om gaver man skal få på forhånd, det skal jo liksom være overraskelse det da ;) 
   Ideen fikk jeg fra bloggen til Liine, som for en stund siden hadde grovt strikka lyslykter i et innlegg. De var så fine og stemningsfulle, så den idèen endte uten problemer på "to do" lista mi. De så ganske greie ut å lage, rillestrikk med grovt garn på grove pinner. -Piece of cake ;) De perfekte glassene til lyktene fant jeg på Europris, vannglass som buler litt ut på midten. Med Artic garn fra samme butikk, og strikkepinner nr 6, ble det sving på sakene. Etter litt prøving og feiling fant jeg ut at 14 masker og 22 riller ble akkurat passe. 
Ble skikkelig bra fornøyd med disse, så kan nok hende det blir flere av dem. Mens jeg satt og strikka på disse fikk jeg flere idèer til strikke-trekk til lykter og liknende. Kan godt hende det dukker opp flere varianter her på bloggen etterhvert ;) 
   


Ingrid 

1 kommentar:

  1. Dem var kjempe fine! Sto og lyste så fint når det var gjester her igår! :)

    SvarSlett